fcb.portal.reset.password

Fernández, durant l'exhibició a la Pista de Gel. FOTO: V. SALGADO - FCB

Fernández, en un dels seus exercicis. FOTO: V.SALGADO - FCB

Fernández, en una frenada davant dels mitjans. FOTO: V. SALGADO -FCB

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) acollirà del 10 al 13 de desembre la Final de l’ISU Grand Prix 2015, prova que reunirà els sis millors esportistes de la temporada a les quatre categories d’aquest esport: masculí, femení, parelles i dansa. Aquest esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Espanyola d’Esports de Gel (FEDH).

Fernández, de 24 anys i campió d’Europa i del Món de la categoria, ha estat aquest dilluns a les instal·lacions del FC Barcelona i ha comentat que “tinc l’experiència de la temporada passada i sé què em puc esperar a Barcelona, he de tenir el cap a lloc i estar calmat perquè els nervis no em passin males jugades” i ha explicat que, com la temporada passada, hi ha possibilitat de fer diversos entrenaments a la Pista de Gel: “Ho estem mirant, ara tornaré a Toronto per entrenar, però quan torni és possible que puguem entrenar aquí, ho hem d’acabar de tancar, però l’any passat hi vam ser”.

Pel que fa al seu estil de patinatge, Fernández ha definit així el seu programa: “està basat en una pel·lícula, en què hi ha nois a un Casino i de sobte tots ells comencen a ballar. Intento plasmar això al gel, que estic alegre, però alhora concentrat en el joc”, ha afirmat Fernández, que ha afegit que “té molta coreografia i molta dificultat tècnica, a la gent li agrada”.

Precisament a la Pista de Gel, el patinador espanyol ha fet una exhibició davant dels mitjans informatius en què ha fet un tastet de diverses figures que Fernández de ben segur posarà el pràctica a la Final del Gran Prix de Barcelona

Tornar a dalt