fcb.portal.reset.password

Portada de la revista ‘The Journal of Sport & Exercise Medicine’

La trobada mèdica anual MuscleTech Network Workshop, que se celebra anualment al Camp Nou, pren cada vegada més importància en l’àmbit internacional i s’ha convertit en una referència mundial com a fòrum de reunió per intercanviar i discutir les últimes tendències i innovacions en el camp de les lesions de múscul i tendó. Al mes de desembre passat, la prestigiosa revista científica de medicina esportiva The Journal of Sport & Exercise Medicine ha fet la seva portada amb motiu del proper congrés MuscleTech Network Workshop, que se celebrarà al Camp Nou el proper mes d’octubre.

The Journal of Sport & Exercise Medicine és la revista oficial de la British Association of Sport and Exercise Medicine i una de les publicacions amb més renom dins del sector mèdic.

MuscleTech Network és una xarxa de coneixement promoguda pels Serveis Mèdics del FC Barcelona i Leitat, que ja ha celebrat set edicions, i que està orientada a la recerca i la comunicació entre científics i professionals internacionals, que treballen en hospitals, universitats i centres d’investigació perquè els nous tractaments es converteixin en una realitat curativa per als pacients. MuscleTech Network també promou nombrosos projectes d’investigació col·laboratius internacionals i es dedica al foment i la realització de recerca i difusió de resultats orientats a nous enfocs per al tractament de lesions, la millora de la medicina esportiva, la promoció de la pràctica saludable de l’esport i la resolució de problemàtiques d’implicació social en l’àmbit del múscul i el tendó.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();