fcb.portal.reset.password

El vicepresident Carles Vilarrubí amb l’ambaixador de l’Índia,Vikram Misri, durant la visita al Camp Nou / GERMÁN PARGA - FCB

L'ambaixador de l’Índia a Espanya, Vikram Misri, acompanyat pel seu representant comercial, Saravanan Balasubramanian, i del cònsol general de l’Índia a Barcelona, Luis Valeriano González, han visitat aquest dimecres el Camp Nou. Ambdós han estat rebuts pel vicepresident de Relacions Internacionals i Institucionals del Club, Carles Vilarrubí.

Després d'una recepció oficial a la Llotja Presidencial de l'Estadi, la visita ha prosseguit per les instal·lacions del Club. El recorregut ha començat pel vestidor del primer equip, ha prosseguit pel túnel d'accés al terreny de joc i a la gespa de l'Estadi, on s'han realitzat algunes fotografies commemoratives de la trobada. És precisament en aquest últim punt en què s’ha lliurat a l’ambaixador una samarreta del primer equip de futbol. El recorregut s’ha completat amb una visita pel Museu del FC Barcelona.

 En el transcurs de la trobada el vicepresident Vilarrubí ha explicat alguns dels aspectes que defineixen el ‘més que un club’ i ha informat a l’ambaixador de la futura renovació de l’Estadi amb el projecte del Nou Camp Nou. Per la seva banda, Vikram Misri ha destacat la popularitat del FC Barcelona i del seus jugadors a l’Índia.

L’ambaixador ha tingut també un record per a la figura de Johan Cruyff i ha aprofitat per donar el condol al Club per la recent pèrdua del qui ha estat i és un dels seus màxims referents.

L’Índia, amb més de 3.350.000 fans a Facebook, és el cinquè país del món amb més seguidors del FC Barcelona en aquesta xarxa social. El Club compta amb una penya blaugrana, la FC Barcelona Fan Club India, de la qual en formen part 30 penyistes. D’altra banda, el Barça va obrir a l’abril del 2013, amb la col·laboració del Partner Conscient Football, l’FCBEscola Delhi NCR, que actualment compta amb aproximadament 600 nens i nenes repartits en tres centres: Gurgaon, IOS Maidan i Saket. L’FCBEscola ja havia iniciat el 2011 la seva activitat en aquest país amb els primers FCBCamps.

Declaracions de Carles Vilarrubí, vicepresident de Relacions Internacionals i Institucionals del FC Barcelona:

L’Índia és un país, a banda de la seva mida, amb una cultura impressionant, que influencia tota una part del nostre món. El fet que tingui aquest interès pel FC Barcelona i ens vingui a veure i ens vulgui conèixer de prop significa un pas molt important per a nosaltres, per poder projectar la imatge del futbol i del Barça a l’Índia”. D’altra banda, el fet que l’excel·lència esportiva ens acompanyi i els resultats siguin tan bons fa que, països com aquests, quan tenen interès pel món del futbol vinguin a Barcelona i al Camp Nou”.

Declaracions de Vikram Misri, ambaixador de l’Índia a Espanya:

"Estic encantat de visitar el Camp Nou, la casa del FC Barcelona, que és un dels millors clubs de la història del futbol. El Barça és molt popular a l’Índia i les seves conquestes són llegendàries. D’altra banda el futbol és un esport que està creixent molt ràpidament i sé que el Barça d’alguna manera ja és present al nostre país”.


Recepció ambaixador de la Índia [CAT] by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();