fcb.portal.reset.password

Acord entre el FC Barcelona i Lassa Tyres / VÍCTOR SALGADO-FCB

El FC Barcelona i Lassa Tyres han presentat aquest dilluns oficialment l’acord de patrocini que van signar el 2 de juny i pel qual la marca líder de pneumàtics de Turquia s’ha convertit en el patrocinador principal de les seccions professionals, i a la vegada, en partner oficial del Club en l’àmbit de futbol. L’acord, que té vigor fins al 30 de juny del 2019 i que converteix Lassa Tyres en el Pneumàtic Oficial del FC Barcelona, suposa la primera vegada que les seccions professionals del Club -bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins- comparteixen el mateix patrocinador principal.

La presentació, que s’ha celebrat a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou, ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident i responsable de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo. També hi han participat els quatre capitans de les seccions professionals: Juan Carlos Navarro (bàsquet), Víctor Tomàs (handbol), Paco Sedano (futbol sala) i Aitor Egurrola (hoquei patins). Per part de Lassa Tyres, han assistit Hakan Bayman, membre del consell d’administració de Brisa, i Yiğit Gürçay, director general de Brisa, propietària de la marca Lassa Tyres i fundada fa 41 anys.

FC Barcelona Lassa

Des de l’inici d’aquesta temporada, les seccions professionals poliesportives ja llueixen el logo de Lassa Tyres al frontal de les samarretes i totes s’engloben sota un mateix nom: ‘FC Barcelona Lassa’. Avui, abans de la presentació, ha tingut lloc la fotografia oficial de temporada de les seccions d’handbol, futbol sala i hoquei patins amb les noves equipacions. El president Josep Maria Bartomeu, els directius responsables de les seccions i també els representants de Lassa Tyres han participat en aquesta sessió fotogràfica.

L’acord entre el FC Barcelona i la compayia Brisa, el setè fabricant més gran de pneumàtics d’Europa, ofereix a Lassa Tyres drets d’associació i d’imatge, també en l’àmbit digital, així com drets de promoció i d’hospitalitat, entre d’altres, tant pel que fa a les seccions professionals i en l’espai del Palau Blaugrana com també en el futbol i en el recinte del Camp Nou.

Aquesta aliança és un pas més en l’aposta del Club pel mercat turc. Algunes dades així ho reflecteixen. El Barça, que compta amb altres dos acords de patrocini en aquest país, figura al capdavant dels clubs de futbol que desperten més interès, amb 11,5 M de fans potencials. El compte de Facebook del Club té 2,5 M de seguidors i ocupa la setena posició en el rànquing global de països, i Istanbul és la vuitena ciutat en l’àmbit mundial en nombre de fans en aquesta xarxa social amb uns 550.000 seguidors. Turquia també és un dels principals països en nombre de seguidors al compte de Twitter global: @fcbarcelona. D’altra banda, el FC Barcelona compta amb dues escoles de futbol a la capital turca.


Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona:

“Amb aquest acord amb Lassa Tyres hem complert un objectiu que perseguíem des de fa molt temps com és el d’aconseguir per primera vegada un patrocinador global per a les seccions professionals del FC Barcelona. Aquest patrocini significa un fort impuls per als nostres equips i una clara aposta per reforçar el posicionament poliesportiu del Club. A més, aquest patrocini ens permetrà estendre la nostra presència no només a Turquia, un país on el Barça desperta admiració i compta cada dia amb més aficionats, sinó també arreu del món”.

Declaracions de Manel Arroyo, vicepresident del FC Barcelona:

“Aquest acord és una prova més de la internacionalització del Club i forma part de l’estratègia per ampliar  la presència del FC Barcelona arreu del món. En aquesta ocasió el soci escollit és Lassa Tyres, una marca que comparteix amb el Barça l’aposta per la globalitat. D’altra banda el mercat turc és fonamental per a nosaltres i així ho demostren les dades que ens situen al capdavant dels clubs de futbol més seguits del país. Aquest patrocini també refermarà els nostres lligams amb Turquia, on ja comptem amb altres patrocinadors importants, i ens acostarà als aficionats d’aquest país”.


Lassa tyres, nou patrocinador del FC Barcelona por fcbarcelona
Tornar a dalt