fcb.portal.reset.password

Happy Chinese New Year 2016

Neymar Jr, una de les icones de l'actual Barça, és el gran protagonista del vídeo del FC Barcelona per felicitar l'Any Nou Xinès 2016. El jugador brasiler participa, al costat de Marc-André Ter Stegen, Iván Rakitic, Aleix Vidal i Thomas Vermaelen, en una divertida campanya que busca la complicitat dels seguidors del país asiàtic, que celebren aquest diumenge l'arribada de l'Any del Mico, un personatge que simbolitza l'alegria, la creativitat i l'habilitat.

En els últims anys el Barça ha apostat per acostar-se als seguidors de la Xina a través de les seves diferents plataformes digitals consolidades en un web en xinès (www.fcbarcelona.cn) i en tres perfils socials a Tencent Weibo, Sina Weibo i el servei de missatgeria WeChat. Seran precisament aquests perfils a les xarxes socials l'eix que permetrà als fans participar de manera dinàmica en un concurs de la samarreta signada que s'ha fet servir durant el rodatge del vídeo d'aquest any, així com accedir al contingut exclusiu.

Per sobre dels nou milions de seguidors, el Barça ha estat el Club que crescut més a la Xina el 2015, amb més d'1,7 milions de nous seguidors, per davant del Manchester United (1,1 m) o el Bayern de Munic (800.000).


Espot felicitació primer equip OPPO Any Nou... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();