fcb.portal.reset.password

Iniesta i Xavi aixecant el títol de Copa el curs passat / MIGUEL RUIZ - FCB

Els representants del FC Barcelona i el Sevilla s’han reunit aquest dimarts a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol i han acordat que tots dos clubs tindran a disposició 19.301 entrades a repartir entre les seves aficions. Per part blaugrana el director d’Esports Professionals, Albert Soler, ha estat un dels membres que ha estat present en una reunió en la qual tots dos equips han arribat a diversos acords. “Hem acordat la quantitat d’entrades per a cadascuna de les aficions i la forquilla de preus”, ha explicat Soler.

El director d’esports professionals del Club també ha revelat el preu de les localitats per veure la final: “Les entrades van des dels 50 euros fins als 240. Hem de tenir en compte que són més econòmiques que la final que es va jugar aquí fa 4 anys al Calderón”. “Hem considerat que els que ens puguin acompanyar a la final, la quantitat de diners no superés la del 2012”. D’aquesta manera, Soler també ha explicat com serà el mètode del repartiment de les entrades: “El sistema serà l’habitual i després del que són compromisos de patrocinadors, etc...es farà el sorteig i a partir d’aquesta setmana marcarem el calendari i  el procediment”.

Soler també ha revelat l’acord entre tots dos clubs de  convèncer a l’operador que es repensi l’hora que ha plantejat  per a la disputa de la final de Copa, a les 21.30 hores. “Hem demanat que la Federació sigui la mediadora d’una reunió en la qual el Sevilla, el Barça i la Federació convencem a l’operador que és massa tard l’hora de la final per a les aficions que ens desplacem allà, ja que el dia següent és un dia laborable”. I ha afegit: “Volem que els seguidors que es desplacin a Madrid puguin tornar a casa seva a una hora relativament respectable”.


Albert Soler: “Volem avançar l’horari de la... per fcbarcelona
Tornar a dalt