fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, durant el seu parlament davant els senadors / GERMÁN PARGA - FCB

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous la reunió ordinària del Senat, un òrgan col·legiat i honorífic de caràcter consultiu, integrat pels mil socis i sòcies amb més antiguitat del Club. L’acte, celebrat a l’Auditori 1899, ha estat presidit per Josep Maria Bartomeu, que ha estat acompanyat pel vicepresident primer Jordi Cardoner, els vicepresidents Jordi Mestre i Manel Arroyo, els directius Jordi Moix, comissionat de l’Espai Barça, Jordi Monés, Ramon Pont, Silvio Elías, Javier Bordas, Pau Vilanova i Jordi Calsamiglia, secretari de la Junta Directiva; Maria Teixidor i Xavier Vilajoana.

En el primer punt de l’ordre del dia, l’informe del president, Bartomeu ha fet un repàs de la situació del Club en els àmbits esportiu, social, econòmic i patrimonial i ha explicat als senadors les línies mestres del Pla Estratègic d’aquest mandat, que ha de consolidar el lideratge que avui en dia ostenta el FC Barcelona entre les entitats esportives del món, amb una clara aposta per la globalitat per continuar creixent, sense perdre mai la identitat del Club i els seus trets diferencials.

En el segon punt de l’ordre del dia, el comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, ha presentat amb detall el projecte de transformació de les instal·lacions del Club, que inclou la construcció d’un Nou Miniestadi a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la construcció del Nou Palau Blaugrana i la remodelació integral de l’Estadi per transformar-lo en el Nou Camp Nou, a més de la creació del Campus Barça.

Tot seguit ha començat el tercer punt de l’ordre del dia, el torn d’intervencions, en què els senadors han pogut exposar davant el president i els directius les seves propostes, comentaris i suggeriments.

La reunió ordinària del Senat, en el marc que regulen els Estatuts, s’ha de celebrar dins del segon trimestre de cada any natural. El nomenament de senador del FC Barcelona queda reflectit en un diploma que acredita aquesta condició. Aquest any s’han incorporat 187 nous senadors, que van rebre les seves credencials en un acte celebrat divendres passat.


Josep Maria Bartomeu: "Tots junts som imbatibles" by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();