fcb.portal.reset.password

La representació del FC Barcelona davant el monument a Rafael Casanova / VÍCTOR SALGADO / FCB

El FC Barcelona s’ha sumat un any més als actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya de l’Onze de Setembre i ha participat en la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova. La comitiva institucional del Club blaugrana ha estat encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, els vicepresidents Jordi Cardoner, Carles Vilarrubí i Jordi Mestre, i els directius Jordi Moix, Josep Ramon Vidal-Abarca, Maria Teixidor, Emili Rousaud i Xavier Vilajoana, així com el delegat de relacions amb la UEFA, David Bellver.

A més de la presència institucional, el Barça també ha comptat amb una representació dels seus esportistes, amb el capità del primer equip de futbol, Andrés Iniesta, i el seu company Sergi Roberto al capdavant.

També han assistit a l’ofrena l’entrenador i el capità de la secció d’hoquei patins, Ricard Muñoz i Sergi Panadero, el capità de l’equip de futbol sala, Paco Sedano, així com l’entrenador del futbol femení Xavier Llorens i la capitana Marta Unzué. En representació del bàsquet blaugrana, amb l’equip d’estada de pretemporada a Andorra, ha assistit Pere Francitorra, membre de la comissió esportiva de la secció. No ha pogut estar present cap representant de l’equip d’handbol, que dijous va acabar la seva participació a la Super Globe celebrada a Qatar.

La delegació esportiva s’ha completat amb una àmplia representació de la Masia i el futbol formatiu, amb la presència del secretari tècnic del futbol formatiu, Jordi Roura, i els jugadors Dereck López (Benjamí A), Héctor Fort (Benjamí A), Pau Segarra (Aleví A), Toni Caravaca (Aleví A), Hugo García (Infantil B), Víctor Muñoz (Infantil B) i Jana Fernández (Infantil-aleví).

A més del FC Barcelona, l’Agrupació Barça Jugadors, representada pel vicepresident Josep Moratalla i els vocals Josep Franch, Josep Palau, Joan Vilà i Sergi Pérez, també ha estat present davant el monument a Rafael Casanova.

Declaracions del vicepresident del FC Barcelona, Carles Vilarrubí:

“Una vegada més, un any més, des del 1919, venim aquí a retre homenatge a la figura de Rafael Casanova. Estem molt satisfets de compartir amb el poble de Catalunya un dia festiu com l’Onze de Setembre sent aquí presents com a club de referència de Catalunya”.


El FCB celebra la Diada Nacional de Catalunya... por
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();