fcb.portal.reset.password

L'afició del Barça, abans de la final de Copa del Rei al Vicente Calderón el 2012 / MIGUEL RUIZ-FCB

La Junta Directiva, reunida aquest dilluns en sessió ordinària a les oficines del Club, ha estat informada de l’evolució de tots els aspectes logístics relacionats amb la pròxima final de Copa.

Les mesures que el Club ha pres per lluitar contra el frau que suposa la revenda d’entrades han permès que els socis siguin els beneficiaris de les 13.125 localitats disponibles per presenciar la final.

D’aquestes 13.125 entrades sortejades entre els socis, fins divendres se n’havien venut 11.140. Les 1.985 localitats restants, de les quals no s’ha exercit el dret a compra, es posaran a disposició dels socis que havien sol·licitat entrades i no van ser agraciats, per estricte ordre de numeració del sorteig, a partir de la primera petició no agraciada.

Els socis agraciats en aquest segon procés també tindran la possibilitat de cedir la seva localitat a un altre soci. En aquest sentit, es recorda que les entrades són nominatives, personals i intransferibles, i que el personal de control de la Federació Espanyola de Futbol podrà realitzar comprovacions d’identitat en qualsevol de les anelles de seguretat de l’estadi Vicente Calderón.

El Club recomana que els socis amb entrada assignada les recullin a les Taquilles del Club, segons l’ordre assignat durant aquesta setmana, i recorda que hi ha disponibilitat de places de tren i d’autocar per a aquells seguidors que es desplacin el diumenge 22 de maig a Madrid.

D'una banda, hi ha l'opció del viatge amb tren AVE, a un preu de 189 euros per als socis, amb sortides des de Barcelona i Girona, i de l'altra també hi ha la possibilitat de desplaçar-se amb autocar a un preu més econòmic, de 39 euros, per als socis del Club. En els dos casos el viatge de tornada s’efectua el mateix dia després del partit.

Per facilitar el desplaçament dels socis que té el FC Barcelona a totes les comarques catalanes, el Club, a més de facilitar una sortida amb tren des de Girona que s’afegeix a la de Barcelona, organitza també per a aquest viatge a Madrid sortides amb autocar des de les quatre capitals catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Primera FCBEscola a Rússia

D'altra banda, la Junta Directiva ha aprovat la creació d’una nova FCBEscola a Moscou, la primera d’un club de futbol estranger que s’implanta a Rússia, i l’organització de sis campus a la ciutat russa de Sotxi. Aquesta escola, la 22a del Club, entrarà en funcionament el proper mes de setembre, mentre que els campus s’iniciaran a començaments del mes de juny. L’aprovació d’aquests acords és important per al posicionament del Club en aquest país, tenint en compte que Rússia serà la seu del Campionat del Món de futbol de l’any 2018.

La pròxima reunió de la Junta Directiva tindrà lloc el dimarts 17 de maig.


Acords Junta Directiva: Homenatge a Manel Vich... por fcbarcelona

Presentació de la ‘compliance officer’

Aquest dilluns s’ha incorporat al Club i ha estat presentada formalment a la Junta Directiva la nova ‘compliance officer’, Sabine Paquer. Aquesta figura, de nova creació al Club, respon al compromís i a l’exigència d’aquesta Junta en relació amb la transparència i la fiscalització independent de la seva gestió. La ‘compliance officer’ s’encarregarà de vetllar perquè tots els processos de control de gestió dels quals s’ha dotat el Club es compleixin fil per randa. Aquesta figura es planteja com un òrgan amb autonomia de funcionament, que depèn de manera directa de la Junta Directiva del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();