fcb.portal.reset.password

Mapa de les activitats

El dissabte 18 de juliol, dia de les eleccions a la presidència del FC Barcelona, el Camp Nou serà tota una festa per als socis i acompanyants que s’acostin fins a les instal·lacions blaugrana. Des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit (a les 20 h es tancarà l'accés d'entrada), l’Estadi, a més de ser el punt on els socis podran exercir el seu dret a vot, també serà el centre neuràlgic d’un munt d’activitats per poder gaudir d’una jornada encara més especial i fomentar la participació.

Durant 12 hores les portes del Camp Nou estaran obertes per rebre els socis del Barça i oferir-los fins a un total de 24 activitats lúdiques. N’hi haurà de tot tipus i per a totes les edats i estaran dividides bàsicament en tres categories: premium, infantils i generals.

Segurament les activitats més atractives són les que estan catalogades com a premium, que inclouen poder-se fer una foto amb la Lliga, la Copa del Rei i la Lliga de Campions aconseguides aquest any pel Barça de Luis Enrique. Tots aquells que ho vulguin es podran fotografiar amb el triplet i també retratar-se amb els títols aconseguits per les seccions durant la temporada 2014/15. Coincidint amb la jornada electoral, es podrà fer un tour exclusiu amb visites a la Llotja Presidencial i el vestidor del primer equip, així com trepitjar la gespa del Camp Nou. A més, els nens i nenes de 5 a 14 anys podran xutar a porteria emulant els cracs del primer equip.

També hi haurà activitats per als més petits de casa, que tindran una zona exclusiva dividida en dos espais. Un estarà reservat als jocs d’aigua per combatre la calor, i a l’altre els nens i nenes podran gaudir amb els tallers de manulalitats i els jocs com el xutòmetre o el ‘jumping kids’.

Per als més grans també hi haurà activitats com el ‘body painting’, crear un grafiti o jugar al camp de futbol ràpid, o bé diversos jocs relacionats amb el bàsquet, l’handbol, l’hoquei patins i el futbol sala. La Pista de Gel també estarà oberta d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Durant tota la jornada hi haurà actuacions musicals i diversos espectacles, així com una zona de restauració gratuïta per als socis i els acompanyants. Els horaris de restauració seran de 9.30 a 11.30 hores (esmorzar), de 13.30 a 16.30 hores (dinar) i de 18.30 a 20.30 hores (berenar).

 

Indispensable el carnet de soci

Per votar només serà necessari el DNI en vigor com a document acreditatiu, però per gaudir de les activitats caldrà mostrar el carnet de soci, que permetrà l’accés de manera gratuïta a la zona tant al soci com a dos acompanyants. Amb el carnet de soci també es podrà accedir als diversos espais d’aparcament que oferirà el Club dins el Camp Nou.

Desplaçamanent gratuït en autocar

Recordem que dins la campanya posada en marxa pel Club per fomentar la participació a les eleccions del 18 de juliol hi ha el servei d’autocars gratuïts amb sortida des de Girona, Lleida i Tarragona per a tots els socis. Hi haurà dos torns, un al matí amb sortida a les 9 hores i un altre a la tarda en què els autocars sortiran a les 15.30 hores. Caldrà fer la reserva a través d’un formulari disponible a la web del FC Barcelona, o bé a través de l’OAB de manera presencial o telefònica., fins al 15 de juliol.

[[BOTOVERMELL::DESCARREGA’T EL MAPA D’ACTIVITATS++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/172/354/original/planol_activitats_cat.v1437056760.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt