fcb.portal.reset.password

Freixa, Laporta, Bartomeu i Benedito, abans del debat, al Camp Nou / JOANA BURGUES

El Camp Nou ha estat l’escenari del debat entre els quatre candidats a la presidència del Club. Així, Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa s’han trobat a l’Estadi per exposar els seus projectes.

Emès en directe per TV3 i Catalunya Ràdio, i moderat pel periodista Bernat Soler, l’espai s’ha dividit en quatre apartats: balanç de l’últim mandat, àrea esportiva, àrea econòmica i patrimonial, i àrea social. La durada ha superat les dues hores.

Cal recordar que les eleccions per a la presidència del FC Barcelona se celebraran aquest dissabte 18 de juliol. Aquest era l’únic debat previst entre els quatre candidats.

Les valoracions després del debat:

Josep Maria Bartomeu

“Crec que els socis han rebut molts projectes i idees, han pogut debatre obertament sobre el Barça actual i del futur”.

“Dissabte han d’anar a votar tots els socis i amb el que ha passat avui tindran molt clar quin és el vot més adequat”.

“És important que donem una imatge de club democràtic, una imatge de club amb participació dels socis. En aquesta elecció per als propers sis anys ens juguem moltíssim, el Barça ha de seguir sent el primer club esportiu del món”.

Joan Laporta

“He pogut explicar amb profunditat la meva proposta i ho he fet molt a gust”.

“La proposta: el Barça més que un club, Cruyff, Masia, Unicef, un club poliesportiu i una organització professional, i a més un president fort, que prengui decisions, que defensi els interessos del Barça on i quan calgui. I ho faci amb convicció, arguments i respecte”.

“Si la tendència, com tinc notícia, segueix canviant, la meva principal missió serà la recerca de la felicitat de tots els barcelonistes”.

Agustí Benedito

“Estic content de com ha anat el debat. Tant a nivell personal com pel que han explicat els altres socis. No sé què s’esperava el barcelonisme, però crec que hem complert les expectatives”.

“L’actuació de cadascun ha entrat dins del previsible. Cadascú s’ha expressat d’acord amb la manera de ser”.

“Ha estat un debat bastant franc, hem pogut parlar del que volíem i crec que ha estat interessant”.

Toni Freixa

“La valoració del debat és que estem molt satisfets d’haver pogut ser-hi fent propostes constructives. Hem treballat molt bé en què és el que necessita el club per al futur, tota la campanya ha consistit en això”.

“Hem pogut per fi arribar a tots els socis, una qüestió que fins ara no havíem aconseguit. Ens hem convertit en l’alternativa i som molt optimistes amb els resultats de les eleccions”.

“El soci ara sí tindrà el ple coneixement del que representem i del que entenem que ha de ser el Barça“.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();