fcb.portal.reset.password

L'Assamblea s'ha celebrat aquest dijous a Madrid / LFP

Manel Arroyo, vicepresident de Màrqueting i Comunicació, ha participat en l'Assemblea General Extraordinària de la Lliga, celebrada aquest dijous a Madrid. La proposta de calendari per a la temporada 2016/17 i el nou reglament de retransmissió de TV han estat els principals temes d'una trobada a la qual, en representació del FC Barcelona, també han acudit els executius Raúl Sanllehí i Antonio Martín.

A la reunió s'ha aprovat la proposta de calendari que es presentarà a la Reial Federació Espanyola de Futbol per a la temporada 2016/17, que planteja l'inici de la competició per al 21 d'agost i l'última jornada per al 21 de maig. A més, la proposta inclou el 28 de maig com a data per a la final de la Copa del Rei. La Lliga s'aturaria per Nadal entre el 23 de desembre i el 2 de gener.

Durant l'assemblea, els clubs també han aprovat la creació del nou reglament de retransmissió televisiva, que harmonitza els aspectes que influeixen en l’experiència televisiva de l’espectador. La normativa regularà, entre altres temes, aspectes com les entrevistes prèvies i posteriors als partits, la ubicació de la publicitat, l'estat de la gespa, la UTV, la il·luminació... Amb aquest reglament, la Liga s’equipara amb altres gran competicions, com la UEFA Champions League o la Premier League, que ja disposen d’un reglament similar en aquest àmbit.

Manel Arroyo, en l'Assemblea / LFP

40è aniversari d''El País'

Després de la reunió de l'assemblea de la Lliga, el vicepresident Manel Arroyo també ha participat, a Madrid, en els actes commemoratius del 40è aniversari d'El País i en el lliurament dels premis Ortega i Gasset de Periodisme 2016, en representació del FC Barcelona.

Tornar a dalt