fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, amb Gerard Esteva, Carles Puigdemont i Joan Vehils / PACO LARGO-FCB

El FC Barcelona i el futbolista del primer equip Gerard Piqué han estat protagonistes de la 19a Festa de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i el diari Sport. En l’entrega de premis que s’ha celebrat aquest dilluns, el Barça ha estat guardonat com a Millor Equip Català i Gerard Piqué com a Millor Esportista Català.

En l’acte celebrat al Museu Marítim de Barcelona, el Club ha estat representat pel president Josep Maria Bartomeu, els vicepresidents Jordi Cardoner, Jordi Mestre i Manel Arroyo, així com pels directius Josep Ramon Vidal-Abarca, Pau Vilanova i Oriol Tomàs, el director general Ignacio Mestre i el director d’Esports Professionals Albert Soler.

Jordi Mestre: "Podem fer història gràcies a uns jugadors que no són bons, sinó que són excepcionals”

El vicepresident de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre, ha recollit el premi com a Millor Equip Català, atorgat al conjunt dirigit per Luis Enrique pels cinc títols aconseguits l’any passat. Mestre ha recordat que el 2015 no va començar de la millor forma possible però “vam saber aguantar i al final van arribar els èxits”. En el futur proper, “tenim el repte de seguir fent història gràcies a uns jugadors que no són bons, sinó que són excepcionals”, ha indicat.


El FC Barcelona guardonat com a Millor Equip... by fcbarcelona

El defensa Gerard Piqué, partícip de l’èxit blaugrana, també ha pujat a l’escenari per recollir -de la mà del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i del president de la UFEC, Gerard Esteva- el guardó que l’acredita com a Millor Esportista Català. “M’agradaria dedicar aquest premi als meus pares perquè m’ho han donat tot a la meva vida. Es queixen que mai no els hi dedico els gols –perquè són per a la Shakira– i sé que aquests premis són molt importants per a ells”, ha dit un Piqué visiblement emocionat.

Piqué, emocionat: "M’agradaria dedicar el premi als meus pares perquè m’ho han donat tot. Es queixen que mai no els hi dedico els gols"

“Representar aquest país i el FC Barcelona i anar arreu del món portant aquesta samarreta em fa sentir molt orgullós, sobretot en els últims anys que hem guanyat tant”, ha dit el futbolista. Preguntat per la fórmula de l’èxit, el blaugrana ha destacat que “hem coincidit una generació única en què cadascú ha entès el paper que li pertoca”. “Molts som de casa i això és la base perquè les coses vagin sempre pel bon camí”.

A nivell personal, el defensa considera que “en una carrera hi ha bons i mals moments. En els bons no t’has de creure superior i que en els mals tampoc has de creure que ets dolent. Amb els anys t’adones que has de seguir la teva línia”. Piqué també ha valorat el partit d’aquest dimecres contra l’Athletic, en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei: “Tenim el Camp Nou al costat, el resultat a favor i esperem tenir un bon partit i passar a semifinals. A aquest equip li agrada jugar finals”.


Gerard Piqué guardonat com a Millor Esportista... by fcbarcelona
Tornar a dalt