fcb.portal.reset.password

El president Josep Maria Bartomeu ha agraït la confiança i el suport rebut de les empreses col·laboradores / FCB

La Platea del Camp Nou i l’Espai Gastronòmic Roma 2009 han estat els escenaris de l’Estadi que han acollit aquest passat dijous la festa i el sopar de cloenda de temporada, amb el qual el FC Barcelona ha volgut agrair la seva col·laboració i fidelitat a totes les empreses i patrocinadors que efectuen accions de relacions públiques amb els diferents programes d’hospitality que ofereix el Club.

L’acte ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, que ha volgut agrair als assistents el suport i complicitat que han mantingut amb el club blaugrana al llarg de la temporada. “Us volem donar les gràcies pel vostre suport permanent i per comptar amb nosaltres per als vostres esdeveniments i trobades –ha manifestat el president blaugrana-. Tanquem una temporada magnífica, i ja ens posem a treballar per a la propera, amb l’objectiu de millorar per poder seguir comptant amb la vostra confiança”.

Més de 220 empreses ja confien en el FC Barcelona com a plataforma de relacions públiques de la seva activitat, i el Club ofereix, amb les seves instal·lacions, un ampli ventall de possibilitats per poder donar en tot moment  la resposta adequada a les necessitats de cada client.

La festa s’ha iniciat amb un seguit de partidets de futbol sobre la gespa del Camp Nou, per continuar a la Platea, amb una recepció amenitzada amb música, màgia, batucada, photocall i espectacle d’acrobàcia i de llum per tot l’Estadi. Finalment, el sopar, que s’ha celebrat a l’Espai Gastronòmic Roma 2009 també ha estat amenitzat per diferents espectacles i actuacions musicals.

Platea del Camp Nou

El sopar ha servit també per presentar a les empreses col·laboradores l’espai Platea del Camp Nou, que estarà actiu durant els mesos d’estiu. Situat a la primera graderia de Tribuna, és particularment adequat per a qualsevol celebració, presentacions i espectacles de gran format, i disposa de 400 m2per poder gaudir d'un esdeveniment a l'aire lliure, però protegits del sol i la pluja per la marquesina arquitectònica de Tribuna.

La Platea del Camp Nou va inaugurar aquesta temporada d’estiu amb una gravació de promoció del grup barceloní Love of Lesbian, i també va ser l’escenari del sopar de benvinguda als assistents al Congrés de la Plataforma Europea d’Autoritats Reguladores (EPRA) que es va celebrar a Barcelona a finals de maig. 

Actes de gran format

Al marge de les activitats que s’han celebrat a la platea de Tribuna, aquestes darreres setmanes, el Camp Nou ja ha estat escenari de diferents actes de gran format que han evidenciat totes les possibilitats que ofereix l’Estadi, com el multitudinari concert de Bruce Springsteen, que va reunir més de 65.000 espectadors, o un sopar de gala espectacular sobre el mateix terreny de joc, amb músics en directe i DJ situats a l’espai de la Platea, que va reunir 2.448 convidats, que van poder gaudir d’una nit màgica al Camp Nou.

[[BOTOVERMELL::PROGRAMES HOSPITALITY++MÉS INFORMACIÓ::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/vip/temporada-vip-futbol::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Agraïment a les empreses que participen en els... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();