fcb.portal.reset.password

Cruyff, en la seva etapa com a entrenador / ARXIU-FCB

El FC Barcelona expressa el seu dolor per la mort de Johan Cruyff (Amsterdam, 25/04/1947 - Barcelona, 24/03/2016), que va ser jugador, entrenador i que és i serà sempre llegenda d'aquest Club.

El FC Barcelona vol transmetre el seu més sentit condol a la seva família, amb la qual comparteix aquests moments de dolor, juntament amb els socis, aficionats del Club i el món del futbol i de l'esport.

Descansi en pau. 

Gràcies, Johan.

Espai de condolences

El FC Barcelona habilitarà un espai de condolences a la tribuna principal del Camp Nou, obert a tothom que vulgui mostrar el seu record i afecte cap a la seva figura. Aquest espai de condolences estarà obert a partir de dissabte, 26 de març, a les 10 del matí i fins al pròxim dimarts, 29 de març. Dissabte, diumenge i dilluns, l’horari serà de 10 del matí a 7 de la tarda. Dimarts, l’horari serà de 10 del matí a 9 del vespre.

A l’obertura de l’espai de condolences, a les 10 del matí de demà dissabte, està prevista la presència del Molt Honorable Senyor Carles Puigdemont, President de la Generalitat de Catalunya, així com altres autoritats del país i representants d’institucions, entitats i equips de futbol. El president del FC Barcelona i membres de la Junta Directiva del Club seran els encarregats de rebre’ls.

A les 11.15 hores està prevista la visita del primer equip de bàsquet.

Dimarts, després de l’entrenament, el primer equip de futbol visitarà l’espai de condolences, un cop reincorporats bona part dels jugadors desplaçats amb les seves respectives seleccions. Dimarts també acudiran representants dels diferents equips del futbol formatiu del Club.

Per dimarts també està prevista una reunió de la Junta Directiva, que, entre altres temes, tractarà les pròximes accions que s'emprendran en memòria de Johan Cruyff.

El Club ha decretat estat de dol per la mort de Johan Cruyff fins al pròxim dissabte 2 d’abril. Durant aquests dies les banderes de les instal·lacions onejaran a mig pal.

Les banderes ubicades a les instal·lacions del Camp Nou s'han col·locat a mitja asta. / GERMÁN PARGA-FCB

Tornar a dalt