fcb.portal.reset.password

Els representants del FC Barcelona i l'Arsenal al Gran Teatre del Liceu / GERMÁN PARGA - FCB

Interpretació del grup 'Barcelona 4 Cats' sobre l'escenari del Liceu / GERMÁN PARGA - FCB

El dinar de directives del FC Barcelona i de l’Arsenal FC –previ al partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions- s’ha celebrat aquest migdia en un espai privilegiat, el mateix escenari del Liceu de Barcelona. Envoltats de l’escenografia de l’òpera que s’hi està representant aquests dies, Götterdämmerung (El capvespre dels déus), de Richard Wagner, els assistents han pogut contemplar en tota la seva magnitud el pati de butaques de la sala de concerts. Amb 2.292 localitats, el Liceu és el major teatre d’òpera d’Europa d’estil italià i el segon del món després del Colón de Buenos Aires.

La cita s’ha celebrat en un dels dies més especials de la temporada per al Gran Teatre, l’estrena aquest dimecres de Written on Skin (Escrit sobre pell), una òpera del segle XXI considerada unànimement per la crítica internacional una obra mestra. Es tracta de l’estrena absoluta d’aquesta obra a l’Estat, que es veurà en versió concert.

Al dinar hi han assistit representants dels dos clubs, de la UEFA i de l’ambaixada i consolat de Gran Bretanya. Per part de l’Arsenal FC hi ha assistit: el chairman Sir Chips Keswick; els directors Ivan Gazidis, Richard Carr i Lord Harris; el secretari general, David Miles, i el responsable d’operacions de futbol, Dick Law.

Per part blaugrana hi ha assistit: el president Josep Maria Bartomeu; els vicepresidents Carles Vilarrubí, Manel Arroyo i Susana Monje; els delegats de relacions amb la UEFA Amador Bernabeu i David Bellver, i el director de futbol, Raúl Sanllehí.

Per últim, en representació de la UEFA hi ha assistit el delegat del partit, Bernd Barutta, i per part de l’ambaixada i el consolat de Gran Bretanya l’Excm. Sr. Simon Manley, ambaixador de Gran Bretanya a Espanya; l’Hble. Sr. Lloyd Milen, cònsol general de Gran Bretanya a Barcelona, i Will Middleton, director consular per Europa-Sud.

Abans del dinar, quatre cantants del Cor del Liceu que formen un grup anomenat ‘Barcelona 4 Cats’ han cantat un parell de temes a capela. A més, Josep Maria Bartomeu ha declarat: “Convidem els directius de l’Arsenal al Liceu perquè vegin que Barcelona és una ciutat acollidora i que cuidem bé els nostres convidats. Per a ells és un premi de benvinguda d’una Junta Directiva com la nostra que vol tenir bona relació amb tots els clubs d’Europa.


Dinar oficial amb la directiva de l’Arsenal al... by fcbarcelona

Bartomeu valora el partit: “No ens refiem”

Bartomeu  ha aprofitat el dinar per fer una valoració del partit d’aquesta nit al Camp Nou. El president blaugrana ha assegurat: “L’Arsenal ve a fer un bon paper, i al Barça ningú es refia tot i el bon resultat de l’anada. Ens hem de prendre el partit amb ganes i intensitat perquè ells juguen bé, ja ho va demostrar a l’anada, amb un joc vistós”.

Tornar a dalt