fcb.portal.reset.password

El suport de l'afició del Camp Nou serà molt important per aconseguir el títol de Lliga / ARXIU-FCB

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les oficines del Club, ha tractat com a primer tema de l’ordre del dia l’actualitat esportiva del primer equip de futbol. En aquest sentit demana als socis i aficionats que diumenge assisteixin massivament al Camp Nou al partit davant el València CF (20.30 hores) i donin el màxim suport a l’equip.

La Junta convida els socis i aficionats a expressar aquest suport des del moment que l’equip surti al terreny de joc fins a l’acabament del matx, i que es mantingui en la resta de partits que li queden fins a acabar la temporada, amb l’objectiu de guanyar els dos títols encara en joc, la Lliga i la Copa. Aquests dos títols arrodonirien una temporada en què ja s’ha aconseguit la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs.

Demanar a la RFEF explicacions per l’horari de la final de Copa

La Junta ha acordat, en una acció conjunta amb el Sevilla FC, demanar explicacions al president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), en la pròxima reunió de la seva junta directiva, sobre la problemàtica generada arran de l’horari de la final de la Copa del Rei, que s’ha de disputar el pròxim 22 de maig a l’estadi Vicente Calderón de Madrid.

Els dos clubs seguiran defensant que la final es disputi en l’horari que ofereixi les millors possibilitats de desplaçament i conciliació laboral de les seves aficions. Tenint en compte que la final es disputarà en diumenge i que l’endemà és laborable, el FC Barcelona i el Sevilla FC entenen que entre les 18 i les 19 hores és el millor horari perquè les aficions puguin fer un desplaçament còmode fins a Madrid i un retorn que permeti arribar als seus punts d’origen a una hora raonable la nit del partit. Mediaset, empresa propietària dels drets televisius de la final, ha fixat l’horari a les 21.30 hores.

Control i depuració dels processos de venda d’entrades

En el marc de les accions empreses pel Club per al control i la depuració de la venda fraudulenta d’entrades, la Junta Directiva ha analitzat el cas de la intervenció de 124 abonaments relacionats amb la revenda durant els darrers partits jugats contra el Reial Madrid (90) i l’Atlètic de Madrid (34) al Camp Nou.

En la línia d’intensificar les mesures per combatre la revenda, aquesta temporada, i per primera vegada, s’han aplicat mesures cautelars als socis titulars d’aquests abonaments, de manera que ja no se’ls ha permès sol·licitar entrades per assistir a la final de la Copa del Rei. A partir d’ara serà la Comissió de Disciplina la que, d’acord amb els fets i les al·legacions que es puguin formular, prendrà les determinacions que consideri oportunes d’acord amb el que estableixen els Estatuts del Club.

Dues noves FCB Escoles als Estats Units i a Nigèria

La Junta Directiva ha aprovat la signatura de dos acords per a la creació de dues noves FCB Escoles, als Estats Units i a Nigèria. La primera tindrà la seva seu a Charlotte, a l’estat de Carolina del Nord, mentre que la segona desenvoluparà la seva activitat a Lagos. Totes dues entraran en funcionament el proper mes de setembre. Amb aquestes ja són 21 les FCB Escoles que el Club té al món.

Renovació d’acords comercials

La Junta Directiva ha aprovat la renovació de dos acords comercials. El primer, amb Assistència Sanitària Col·legial, com a proveïdor mèdic a Catalunya i a Espanya, per a un període de cinc anys; i el segon amb l’empresa Serveto, com a patrocinadora oficial de les seccions professionals en el sector logístic, per a un període de dos anys.


La junta directiva del FC Barcelona fa una... por fcbarcelona

Presentació del Nou Camp Nou

La Junta Directiva ha estat informada que el dia 21 d’abril, a les 13.30 hores a l’Estadi, es farà l’acte de presentació del projecte guanyador del concurs arquitectònic del Nou Camp Nou. L’endemà, dia 22, a les 12.30 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, es farà l’acte de presentació de l’acord entre la Fundació del FC Barcelona i la Fundació Éric Abidal per treballar en la sensibilització i la recerca científica sobre el càncer infantil.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();