fcb.portal.reset.password

Un operari, aquest dimarts al Camp Nou / MIGUEL RUIZ-FCB

Els treballs per a la renovació de la gespa del Camp Nou han començat aquest dimecres. La superfície de l’Estadi s’està canviant després del concert de Bruce Springsteen d’aquest darrer dissabte 14 de maig i abans de la celebració de la final de la Lliga francesa de rugbi, que es disputarà el 24 de juny.

Un cop s’hagi realitzat aquest esdeveniment esportiu, es valorarà si l’estat de la gespa és apte per altres esdeveniments i, abans de l’inici de la Lliga, està previst un nou canvi de gespa.

La gespa híbrida, novetat

La Junta Directiva va acordar, en la reunió d’aquest dimarts, implementar el sistema de gespa híbrida per reforçar la gespa 100% natural, tant al Camp Nou com al camp d’entrenament Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Així doncs, aquesta temporada, el canvi de gespa anual del Camp Nou anirà acompanyat del reforç amb el sistema híbrid. Es farà en dues etapes, en funció de la climatologia. En primer lloc es completarà el procés de renovació de la gespa 100% natural, per tal que el terreny de joc estigui a punt per als primers partits de la temporada. A principis de setembre, coincidint amb l’aturada per partits de les seleccions, s’implementarà el reforçament amb el sistema híbrid.

La gespa del Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper es reforçarà amb el sistema híbrid abans que al Camp Nou. En dues parcel·les de la Ciutat Esportiva ja s’han realitzat proves reals amb el sistema híbrid i la conclusió és que hi ha més tracció, estabilitat i millors prestacions per a la pràctica del futbol. L’última vegada que el Camp Nou va canviar la gespa va ser a l’agost del 2015.


Canvi de gespa al Camp Nou por fcbarcelona
Tornar a dalt