fcb.portal.reset.password

Benedito, a l'estudi de RAC1 / @agustibenedito

S’apropa la recta final de la campanya electoral i Agustí Benedito ha aprofitat per visitar els dos programes radiofònics amb més audiència de Catalunya, ‘El Matí de Catalunya Ràdio’ amb Mònica Terribas i ‘El Món a Rac1’ amb Jordi Basté. El candidat a la presidència del FC Barcelona ha exposat alguns dels punts més importants del seu projecte de Club i ha insistit que si surt escollit president “el patrocini de Qatar quedarà ben lluny del Barça”.

Benedito confia que dissabte els socis li faran confiança i ha assegurat que “les signatures van ser una bona enquesta i vam aconseguir-ne més que no pas l’1% que ens atorguen alguns el dia de les eleccions”. A més, el candidat ha volgut deixar clar que no pactaran amb ningú i que aniran sols fins al final perquè “no tindria sentit fer algun pacte”.

Model esportiu

Tot i considerar que el fitxatge d’Arda Turan és una bona notícia per al FC Barcelona, Agustí Benedito ha criticat durament el paper de la Junta Gestora: “Han tingut un paper molt lamentable, ha estat una falta de respecte. Pel bé del procés democràtic no s’hauria d’haver produït el fitxatge”. D’altra banda, ha declarat que “Verratti és la nostra prioritat, però per incorporar-lo el 2016. L’han declarat intransferible, però tenim esperança”.

Pel que fa a la seva proposta de direcció esportiva, Benedito no ha amagat les seves cartes i ha posat sobre la taula el nom del director esportiu del Sevilla, Monchi: “Volem Monchi de director esportiu, portem molts mesos parlant amb ell”, ha assegurat el candidat culer, en aquest sentit.


Eleccions 2015: Agustí Benedito (14/07/2015) by fcbarcelona
Tornar a dalt