fcb.portal.reset.password

Bartomeu, amb l'hoquei gel i el patinatge artístic / VÍCTOR SALGADO

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner i del directiu Oriol Tomàs, responsable de les seccions amateurs, van mantenir aquest dijous a la nit una trobada amb els integrants de les seccions d’hoquei gel i patinatge artístic a la Pista de Gel del FC Barcelona.

Bartomeu, Cardoner i Tomàs es van fer les fotografies oficials del curs 2015/16 amb els 141 integrants de la secció d’hoquei gel entre tècnics i entrenadors, que compta amb sis equips: Sub-10, Sub-12, Sub-14, Sub-16, Júnior i Sènior, que juga a la Lliga Nacional. La secció de patinatge artístic compta aquest curs amb 77 esportistes, tècnics inclosos, en cinc categories: Escola, Debutants, Novice, Júnior ISU i Ballet.

Els dirigents blaugrana ja han visitat en les últimes setmanes el bàsquet femení, el bàsquet en cadira de rodes i el rugbi, i pròximament ho faran amb l’hoquei herba, l’atletisme, el voleibol masculí i el voleibol femení. Cal recordar que aquestes trobades s’emmarquen en la voluntat expressada per la Junta Directiva de reconèixer la tasca d’aquests esportistes no professionals que també formen part de la família barcelonista i donar més visibilitat a aquestes seccions i apropar-les als socis.

En aquesta visita a la secció d’hoquei gel, els directius s’han interessat per la feina dels esportistes i els han felicitat pels resultats de la temporada passada, en què van aconseguir un total de 7 títols entre els equips de la base i el primer equip, que va guanyar la Copa del Rei divuit anys després de l’últim títol de Copa. Pel que fa al patinatge artístic, la temporada va ser realment exitosa amb grans resultats al Campionat d’Espanya i a la Copa Federació.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“És una sensació d’orgull veure tants joves. Tant l’hoquei gel com el patinatge artístic sobre gel fan una tasca molt bona en formació. Tant de bo amb el Nou Espai Barça puguem veure una nova Pista de Gel molt més moderna i perquè els que practiquen aquest esport el puguin gaudir”.

“Animo tots els culers a venir a la Pista de Gel, que és un espai per als joves, un espai d’entreteniment, de diversió i d’aprenentatge”.

“El títol de la Copa del Rei del curs passat de l’hoquei gel va ser un èxit. L’esforç, el treball i la persistència va fer que s’assolís el títol, que va ser espectacular, en un esport amateur i en què ho fan sense rebre res a canvi”.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Molts de nosaltres, com a socis, tenim records inesborrables d’estades a la Pista de Gel. Recordo venir a la Pista, portar-hi els meus fills. És un espai únic a la ciutat de Barcelona. Que hi hagi nens tan petits practicant aquest esport ens honora, tots ells porten ADN Barça sense sortir als diaris i porten l’escut del Barça amb gran dignitat”.

“És molt gratificant veure la resposta de tota la gent en aquestes trobades. Ho fem amb molt de gust, mai un president havia estat fent-se les fotografies oficials. No som només un equip de futbol, som un club poliesportiu amb moltíssima gent que s’entrega des de l’anonimat”.

Declaracions del directiu Oriol Tomàs:

“Aquesta Junta Directiva està molt compromesa amb les seccions amateurs i el primer d’ells és el president. Venim a desitjar sort en aquest inici de temporada a tots els equips”.

“Donar suport a les seccions amateurs vol dir aproximar-les als socis del Club. Hi ha molts socis que potser no saben que hi ha escoles d’hoquei gel i de patinatge artístic en què poden participar els seus fills”.


Josep Maria Bartomeu visita les seccions... por fcbarcelona
Tornar a dalt