fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu, amb nens de la secció amateur de rugbi / GERMAN PARGA - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner i del directiu Oriol Tomàs, nou responsable de les seccions amateurs, van mantenir dimecres al vespre una trobada amb els integrants de la secció de rugbi en les instal·lacions del Complex Esportiu la Teixonera Vall d’Hebron.

Com ja va fer recentment amb els equips de bàsquet femení i bàsquet en cadira de rodes, els directius van conversar amb els esportistes per conèixer millor la tasca que desenvolupen i desitjar-los una bona temporada. En les properes setmanes aniran visitant totes les seccions amateurs amb la voluntat de donar més visibilitat a aquestes seccions i apropar-les als socis.

Una secció de llarga tradició

La secció de rugbi va ser fundada l’any 1924 i té una llarga tradició al Club. Més de 300 esportistes defensen la samarreta blaugrana practicant aquest esport, en un total de nou equips que van des de la categoria sènior a l’Escola de Veterans. El primer equip de la secció competeix a la Divisió d’Honor A després que la temporada passada va assegurar la permanència en un ‘play-off’ i juga els seus partits com a local al Complex Municipal de la Teixonera (Vall d’Hebron). La resta d’equips de la secció juga competicions d’àmbit català i estatal.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“Un dels reptes que tenim per als socis del Barça és que coneguin cada cop més les seccions amateurs del Club. Són seccions en què hi ha esportistes que s’esforcen, que treballen i tenen il·lusions i que són uns culers que porten aquest escut i aquesta samarreta per tot arreu. I a més aquests esportistes, ja siguin de futbol, de futbol sala o d’una secció amateur com el rugbi o el bàsquet femení o el bàsquet en cadira de rodes, tenen els mateixos valors que poden tenir els jugadors del primer equip de futbol o de bàsquet. Això és el que ens fa grans com a club”.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Estem molt contents de poder estar aquí amb la gent del rugbi, amb els nens i nenes, perquè també hi ha nenes. Moltes vegades pensem que el rugbi no és un esport per a noies, i ho és, i estan jugant, en categories inferiors. Estem molt contents de conèixer-ho ‘in situ’, de poder estar aquí amb ells. Volem reivindicar, rendir homenatge a tots ells, però fer-ho davant del nostre àmbit social, que els socis del Barça, a través d’aquestes imatges que vosaltres graveu, coneguin tots aquests nois i noies que en el cor porten aquest gran escut”.

Declaracions del directiu Oriol Tomàs:

“El fet de portar l’escut del Barça per a ells és una cosa extraordinària, i jugar per aquests colors els fa molta il·lusió. És la primera vegada a la història del Club que hi ha un directiu específic per a les seccions amateurs i l’objectiu d’aquesta junta és apropar el soci a les seccions."


Trobada secció amateur Barça (rugbi) amb el... by fcbarcelona
Tornar a dalt