fcb.portal.reset.password

Bartomeu i Mestre, presentant el projecte esportiu / CANDIDATURA BARTOMEU

El candidat a la presidència del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha presentat aquest dilluns el seu projecte per al futbol professional i formatiu. Amb el membre de la candidatura responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre, Bartomeu ha detallat algunes de les claus de la planificació del primer equip, del filial i dels equips de les categories inferiors. Així, ha assegurat que comptaran amb “un secretari tècnic amb ADN del Barça”. En cap cas, però, ha volgut donar cap nom: “No volem dir noms perquè el nostre projecte és un pla estratègic de sis anys, i no podem fer un pla de llarga durada basant-nos en persones”.

Tant Bartomeu com Mestre han destacat en tot moment la importància de la Masia en el seu projecte. “Formem competint. Nosaltres hem prioritzat sempre la formació davant la consecució de títols”, han assegurat. En aquest sentit, el candidat ha comentat que tant el Barça com el Juvenil A i B, tot i ser professionals perquè els jugadors tenen contractes, es consideren equips de formació. Sobre el Barça B, Bartomeu ha explicat: “L’entrenador no l’escollirem nosaltres, sinó el responsable del futbol formatiu professional”. Per a aquest càrrec, ha assegurat que “serà una persona amb molt prestigi, experiència i relacionat amb el Club”.

El candidat Bartomeu ha defensat la professionalització del Barça Femení en cas que accedeixi a la presidència: “És un projecte molt il·lusionant. Per la seva trajectòria, l’equip s’ho mereix”.


Eleccions 2015: Josep Maria Bartomeu (13/07/2015) por <a href="http://www.dailymotion.com/fcbarcelona"

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();