fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, durant el seu acte a l'Agrupació Barça Jugadors / VÍCTOR SALGADO - FCB

Josep Maria Bartomeu ha continuat aquest dimecres amb la seva campanya electoral. Durant el matí ha participat en el debat de Tribuna Catalunya organitzat pel Fòrum de Nueva Economía, i a la tarda ha presentat la seva candidatura a l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ). El candidat a la presidència del FC Barcelona ha remarcat el bon moment econòmic de la institució: “Per primer cop a la història del Club, els èxits esportius acompanyen els econòmics”. A més, Bartomeu ha afegit que el club blaugrana “es pot permetre l’Espai Barça, el projecte esportiu de més inversió del món de l’esport”.

Bartomeu ha assegurat que el seu equip de campanya està treballant per aconseguir “el millor patrocini”: “A més de Qatar Airways, tenim una proposta important d’una marca de tecnologia asiàtica”. D’altra banda, ha insistit que la relació amb l’Unicef és excel·lent i que el compromís de la seva candidatura amb la Fundació és innegable: “Hem passat d’una aportació d’1,5 milions a l’Unicef als 4 milions actuals, mentre que amb la Fundació hem passat dels 5 als 13, i volem seguir fent-la créixer”.

Relacions internacionals

Finalment, Josep Maria Bartomeu ha volgut aprofitar l’oportunitat per comentar un dels temes de més actualitat del club blaugrana. “Si guanyem el dia 19 respondrem a la UEFA per les estelades. Abans no hem pogut, quan van posar la denúncia ja havíem dimitit”, ha declarat el candidat a la presidència del FC Barcelona.


Eleccions 2015: Josep Maria Bartomeu (15/07/2015) by fcbarcelona

Tornar a dalt