fcb.portal.reset.password

Jordi Llompart i Xavier Echevarría van fer entrega d'una còpia de 'Barça Dreams' al president Bartomeu / GERMÁN PARGA - FCB

[[DES_1]] A partir d’aquest dimecres 2 de març estarà disponible el documental ‘Barça Dreams’ en els formats de DVD i Blu-ray. Tots els socis, aficionats i simpatitzants culers podran adquirir en diversos punts de venda i en els dos formats el documental que narra la història del FC Barcelona. El film, dirigit per Jordi Llompart i produït per Jorge Lorenzo, es va presentar el passat 9 d’octubre a Barcelona, i a partir d’ara estarà disponible per al públic general.

El documental tindrà un preu de 10,20 euros (el DVD) i de 16,35 euros (el Blu-ray), i es podrà adquirir en diversos punts de venda físics i virtuals: Fnac, El Corte Inglés, Media Markt, centres Abacus, amazon.es i cameo.es. A més, també es podrà comprar el dissabte 5 de març amb els diaris El Periódico i Sport. Després del Barça-Sevilla del diumenge, el director Jordi Llompart va fer entrega d'una còpia del documental a Josep Maria Bartomeu, abans de la sortida a la venda per al públic general.

‘Barça Dreams’ és el resultat de més de dos anys de feina, que han culminat en un viatge emocional fins l’ànima del Club explicat per figures històriques de l’Entitat. El documental recull la història del FC Barcelona, des dels somnis de Joan Gamper fins a Leo Messi, amb testimonis de jugadors, exjugadors, exentrenadors, historiadors, etc.

Disponible a través d'Itunes i Google Play

Ja pots aconseguir a través d’Itunes i Google Play la pel·lícula Barça Dreams (www.barsadreams.com). Un viatge al llarg de la història del FC Barcelona, un dels clubs de futbol més reconeguts del planeta, que narra la història des de la seva fundació amb Joan Gamper fins als darrers temps.

Tornar a dalt