Allan Simonsen visita l’exposició de l’Espai Barça

Allan Simonsen visita l’exposició de l’Espai Barça

L’exjugador danès i una representació d’una empresa de Dinamarca han rebut les explicacions del vicepresident Jordi Cardoner sobre el projecte de les noves instal·lacions del Club.

L’exjugador danès del FC Barcelona Allan Simonsen ha visitat aquest matí les instal·lacions del FC Barcelona, acompanyat de membres d’una empresa de coaching de Dinamarca, que ha tingut l’oportunitat de conèixer el Club i el projecte de l’Espai Barça.

El vicepresident primer del Club, Jordi Cardoner, ha estat l’encarregat de rebre el grup danès i de guiar-los per l’exposició de l’Espai Barça, instal·lada a la Sala París del Camp Nou. Jordi Cardoner els ha explicat les característiques més rellevants del projecte, especialment pel que fa a les noves instal·lacions del Nou Camp Nou i del Nou Palau Blaugrana.

Un cop recorreguda l’exposició, Allan Simonsen ha mostrat la seva admiració pel projecte que ha vist. “Com tot el que està relacionat amb el FC Barcelona, és impressionant. És un increïble projecte que ha de marcar el futur del Club”.

Per a l’exjugador danès, “les coses han canviat molt de quan jo era aquí a Barcelona. El Club és molt més gran i ho ha guanyat tot. Té els millors futbolistes i formen un conjunt fantàstic”. Després de citar Messi, NeymarSuárez o Iniesta com a jugadors que marquen diferències, no ha dubtat a considerar al jugador argentí com el millor del món.

Allan Simonsen i el grup de visitants danesos que acompanyava han continuat posteriorment la visita al Museu del Barça i al Tour que els ha portat per diferents dependències de l’Estadi.     
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut