fcb.portal.reset.password

La Zona Barça obrirà el dia de la final a les 10 hores / FCB

L’afició barcelonista tindrà el seu espai a Madrid el diumenge 22 de maig. Els seguidors culers que viatgin fins a la capital madrilenya per a la final de la Copa del Rei contra el Sevilla podran gaudir de diverses activitats abans d'anar al Vicente Calderón. El punt de trobada s'ubicarà al parc de l'Antiguo Matadero, al passeig de la Chopera de Madrid. Allà hi haurà un punt d’informació per resoldre els dubtes dels socis que assisteixin al partit, tant a la Fan Zone com a l’estadi.

Aquesta Zona Barça estarà oberta entre les 10.00 i les 19.00 hores, i, per accedir-hi, la parada de metro més propera és Legazpi. La zona d’aparcament dels autocars es trobarà al mateix passeig de la Chopera. A continuació desgranem les activitats disponibles per a tots els culers:

Actuacions en directe: Entre les 11.00 i les 17.00 hores hi haurà animacions en directe conduïdes per Robert Gobert i Pep Callau, a més de percussions i grups de d’animació a càrrec de Funki Rooad, Batinkat i Protons.

Tallers i activitats: Per fer més amena l’espera fins a l'hora del partit, els aficionats podran participar en activitats de tota mena. Hi haurà llits elàstics, la possibilitat de practicar la punteria amb una pilota de futbol, atrevir-se a superar una pista d’obstacles, jugar a la videoconsola, fer la porra del partit, fer-se fotografies especials, pintar-se la cara amb els colors blaugrana o bé pentinar-se igual que els jugadors del primer equip.

Zona de restauració: Hi haurà dos punts de restauració, amb un servei de bar i zona de descans.

Zona interactiva: Els aficionats podran fer-se fotografies, mostrar el seu barcelonisme i compartir-lo a les xarxes socials amb l’etiqueta #FanZoneFCB

Guanya premis amb la polsera

A part de gaudir de les activitats, els aficionats podran guanyar premis amb la polsera que podran recollir a la Fan Zone. Aquesta polsera s’haurà d’activar a polsera.fcbarcelona.cat o amb el codi QR. Participant en les activitats es podran guanyar premis d’allò més interessants. Descobreix-ne tots els detalls.

Tornar a dalt