fcb.portal.reset.password

El Camp Nou postapocalíptic de 'Segon Origen' / FRAME 'SEGON ORIGEN'

Aquest dimarts 6 d’octubre a les 19 hores al cinema Phenomena tindrà lloc, en primícia i exclusiva per a socis, la preestrena de la pel·lícula ‘Segon origen’. A la pel·lícula, ambientada en una Barcelona postapocalíptica, una de les imatges més impactants és la del Camp Nou en ruïnes. Aquest vídeo mostra com es va realitzar la postproducció per filmar aquestes imatges tan espectaculars.

‘Segon origen’ és l’adaptació del llibre ‘El mecanoscrit del segon origen’, una obra literària catalana escrita per Manuel de Pedrolo l’any 1974. La productora catalana Antàrtica Produccions és la promotora de la pel·lícula i Carles Porta és el productor i coguionista que es va fer càrrec de la direcció després que Bigas Luna morís a l’abril del 2013 quan estava treballant en aquest projecte.

La pel·lícula recrea una Catalunya postapocalíptica, amb referències clau a Barcelona i amb imatges impactants del Camp Nou, que està involucrat a la trama del film i hi té un protagonisme espectacular.Making of "Segon origen" - Escena Camp Nou por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();