fcb.portal.reset.password

Agustí Benedito, amb els membres de la Penya Barcelonista de Navàs / CANDIDATURA BENEDITO

El candidat a la presidència del FC Barcelona Agustí Benedito ha tingut doble activitat aquest diumenge. Benedito ha estat al matí en una piscina de la ciutat de Barcelona per participar en la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, on ha coincidit amb un altre candidat, Toni Freixa, i amb diverses personalitats. Després, a la tarda, Agustí Benedito s’ha desplaçat fins a la Penya Barcelonista de Navàs per exposar les bases del seu projecte als culers de la localitat del Bages. Una cinquantena de persones han acompanyat Benedito en un acte marcat per la proximitat de la data de les eleccions. Els aficionats han demanat al candidat que el futur president tingui en compte els culers del territori.

Benedito s’ha mostrat optimista davant els socis de Navàs, i ha assegurat que la seva campanya “va bé”. En aquest sentit, el candidat ha recordat: “Hi ha dues enquestes que ens situen en segona posició per davant de Laporta, que no està fent una bona campanya”. Benedito ha valorat a continuació aquesta hipotètica segona posició: “Bartomeu seguiria primer, però a una distància que es pot retallar en els dies que queden”.

A sis dies per a les eleccions, Agustí Benedito ha assenyalat que el resultat “encara està obert, tot i que alguns pensin que està fet”. I per acabar, en aquest sentit, el candidat ha advertit que “al soci del Barça no li agrada que li diguin el que passarà”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();