fcb.portal.reset.password

Agustí Benedito, instants abans d'entrar al debat / L'ESPORTIU

Agustí Benedito ha estat present aquest divendres en el debat sobre les eleccions a la presidència del Barça, organitzat per El Punt Avui Televisió. Benedito ha compartit taula amb dos dels candidats a la presidència, Joan Laporta i Toni Freixa.

En un debat que ha estat marcat per la proposta de Joan Laporta de tirar endavant un pacte entre les tres candidatures per fer front a la candidatura de Josep Maria Bartomeu, Benedito ha parlat dels temes vertebradors del seu programa com el futbol formatiu, la grada d’animació i el paper del Barça a Catalunya.

La Masia

“El model de la Masia és incompatible amb l’actual model de fitxatges. La Masia ha de ser l’eix vertebrador”, defensava Benedito. Quant a l’Espai Barça, Benedito ha dit: “Encara que m’ho demanin 144.000 socis, no posaré en risc el Club per segons quin projecte arquitectònic”.

Els socis

Benedito ha volgut destacar que si ell arribés a la presidència tothom que es volgués fer soci del Barça se’n podria fer, com era possible anys enrere. El candidat ha fet palesa la seva intenció de tirar endavant el projecte de la Grada d’Animació. “La Grada aniria ubicada al Gol Sud, entre abonats, acompanyada d’una reestructuració de l’espai”, ha afegit.

El Barça a Catalunya

Finalment, s’ha valorat el paper del Barça en el moment polític que viu Catalunya. El candidat ha exposat la seva posició política: “Intento ser el tercer president independentista, però, dit això, el Barça no pot ser mai un actor polític”, ha matisat Benedito.


Eleccions 2015: Agustí Benedito (11/07/2015) by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();