fcb.portal.reset.password

El president Josep Maria Bartomeu amb Manel Vich / GERMAN PARGA - FCB

Més enllà de la gespa, on el públic ha gaudit d’un gran espectacle esportiu, la Llotja del Camp Nou també ha viscut una jornada intensa amb motiu del FC Barcelona – Getafe. En destaca la celebració de l’aniversari de Manel Vich, l’speaker del Camp Nou.

Després dels 90 minuts de joc, un cop finalitzada la feina, Manel Vich s’ha dirigit a la Llotja del Camp Nou, on l’esperava una sorpresa. Els membres de la Junta Directiva li han preparat un pastís i l’han fet bufar les espelmes del seu 78è aniversari. De fons sonava la sintonia del moltes felicitats tocada amb un piano. I és que, de manera excepcional, a la Llotja President Suñol també hi havia avui un piano, amb motiu de la celebració del Concurs Internacional Maria Canals Barcelona.

A banda de la Llotja, també n’hi havia un altre a l’esplanada de Tribuna, a la zona ja habitual d’activitats prèvies als partits. En tots dos casos s’animava els socis i aficionats que en sabessin a tocar el piano, en una iniciativa que pretén “fer popular el piano”, segons ha explicat la presidenta del Concurs Internacional Maria Canals, Mariona Carulla. Jordi Vivancos, director del concurs, ha acompanyat Carulla a la Llotja a presenciar el partit.

Premi al campió d’hivern

La zona noble de l’Estadi també ha estat l’escenari del lliurament del premi de campió d’hivern al Barça, que va acabar la primera volta liderant la classificació de la Lliga. La presidenta de Loteries i Apostes de l’Estat, Inmaculada García, que patrocina aquest guardó, ha estat l’encarregada de lliurar el premi al president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Tornar a dalt