fcb.portal.reset.password

Comunicat de la Junta Directiva del FC Barcelona

La Junta Directiva del Club s’ha reunit aquesta tarda en sessió ordinària a les oficines de l’Entitat i en el seu decurs s’han aprovat els acords següents:

  • Celebrar l’Assemblea General de Socis Compromissaris el cap de setmana del 24-25 d’octubre, coincidint amb el partit de Lliga que es jugarà al Camp Nou davant l’SD Eibar.
  • Desenvolupar al màxim el Departament de Viatges del Club, adscrit a l’Àrea Social, amb l’objectiu de fomentar els desplaçaments de socis i aficionats als partits de Lliga, Copa i Champions del nostre equip de futbol i de les nostres seccions professionals. Aquest és un compromís adquirit amb el grup de socis Seguiment FCB durant la campanya electoral a la presidència del Club. En els propers dies, quan el projecte estigui completat, el Club n’informarà públicament amb detall.
  • La renovació de dos acords comercials regionals: amb Cerveses Chang, de Tailàndia, per tres anys i per onze països del mercat del sud-est asiàtic (Tailàndia, Indonèsia, Brunei, Malàisia, Singapur, Vietnam, Laos, Myanmar, Cambodja, Filipines i East Timor); i amb el xampú Head and Shoulders, de la multinacional Procter and Gamble, per dos anys i per cinc països de la mateixa zona (Indonèsia, Malàisia, Singapur, Tailàndia i Vietnam).
  • El canvi de la gespa del Camp Tito Vilanova, de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, aprofitant l’aturada del campionat de Lliga. Els treballs començaran demà dimarts.

La Junta Directiva també ha aprovat els nomenaments següents:

  • Jordi Mestre, vicepresident esportiu, assumirà específicament la responsabilitat del futbol femení.
  • Javier Bordas, directiu responsable del primer equip de futbol.
  • Silvio Elías, directiu responsable del Barça B i dels juvenils.
  • Xavier Vilajoana, directiu responsable del futbol formatiu amateur.

  • Joan Bladé, directiu responsable de les seccions de bàsquet i handbol.
  • Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de les seccions d'hoquei patins i futbol sala.

A més, s’ha acordat la incorporació al patronat de la Fundació, com a vicepresidents, de Jordi Cardoner, Ramon Pont, Dídac Lee i Maria Teixidor.

D’altra banda, la Junta Directiva ha volgut felicitar l’equip femení de futbol per la consecució aquest cap de setmana de la Copa Catalunya, la primera gran victòria de la nova secció professional del Club.

La Junta també ha estat informada pels responsables executius de l’Espai Barça de la composició del jurat i del procés d’aprovació dels estudis finalistes dels concursos arquitectònics del Nou Camp Nou i del Nou Palau.

El jurat estarà compost per cinc membres del Club, tres membres del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i un membre de l’Ajuntament de Barcelona. Els representants del FC Barcelona seran Josep Maria Bartomeu, Susana Monje, Jordi Moix, Emili Rousaud i l’arquitecte Juan Pablo Mitjans. El COAC i l’Ajuntament designaran els seus representants pròximament.

Finalment, la Junta també ha estat informada del desenvolupament del Projecte FCBEscola i Penyes Internacionals, un projecte que abasta 13 escoles internacionals, set de les quals estan ubicades en ciutats que compten amb una penya blaugrana.

Tornar a dalt