fcb.portal.reset.password

Homenatge del Camp Nou a Joan Segarra el dia del seu comiat / SAÉNZ GUERRERO

Dia marcat amb lletres d’or al calendari del FC Barcelona. Joan Segarra, el ‘Gran Capità’, el líder d’un equip que va fer història, s’acomiadava de l’afició en el seu partit d’homenatge entre el Barça i el Borussia Dortmund. Deixava el viatge als 36 anys. Havia arribat a la darrera estació. Va ser una nit inoblidable per a ell, que ho havia donat tot al servei dels colors del Barça. “Faltant un quart d’hora per acabar el primer temps, va alçar els braços, situat al bell mig del camp i dirigint-se als quatre angles, saludant, va abandonar el terreny de joc, rebent l’abraçada dels seus companys”, comentava Ollé Bertran a les pàgines d’‘El Mundo Deportivo’.

Havia arribat el moment. Van aparèixer les llàgrimes... Al vestuari, tot canviant-se, va fer balanç: “Estic satisfet, perquè he vist que el públic ha volgut testimoniar-me el seu afecte. Sento haver-me retirat, però el comiat emocionant d’aquesta nit no l’oblidaré mentre visqui. Ara he deixat de batre’m al camp pel meus colors, però em tocarà patir seguint els seus èxits i inquietuds a la grada. Jo sóc i seré del Barcelona”. Va rebre la medalla d’argent al Mèrit Esportiu, concedida per la Delegació Nacional d’Esports, imposada damunt el terreny de joc per Joan Antoni Samaranch, el delegat a Catalunya.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();