fcb.portal.reset.password

La samarreta de la temporada 2006/07 amb el logotip d'UNICEF / MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona, amb aquest gest sense precedents, va demostrar una vegada més per què és ‘més que un club’. L’entitat catalana va segellar amb UNICEF un acord de patrocini solidari històric a Nova York, a la seu de les Nacions Unides. Es tractava, en principi, d’un acord de cinc anys de durada i pel qual es comprometia, cadascun d’aquest anys, a aportar a UNICEF el 0,7% dels seu pressupost (al voltant d’1,5 milions d’euros).

Quan tots els clubs utilitzaven la seva samarreta per obtenir ingressos atípics mitjançant la publicitat, ingressos molt importants, el Barça feia tot el contrari. No només renunciava a cobrar per cedir un espai a la seva samarreta, sinó que a més pagava per portar el logotip d’una organització compromesa amb els més desfavorits, especialment aquell segment de la població més vulnerable: els nens. I, entre aquests, es va acordar que s’ajudaria els orfes de la SIDA, afectats pel virus VIH i en situació de risc. Un acte només a l’abast dels més grans, dels qui han nascut amb una vocació diferent de la resta.

El president Joan Laporta, al seu emotiu discurs, va citar Pau Casals i va destacar: “El Barça és un club amb ànima, perquè es preocupa de portar a les persones aquella mateixa esperança d’un món millor i més just que en Pau Casals tan bé va saber expressar amb el seu violoncel”. Va afegir: “El Barça és la institució esportiva més representativa de Catalunya”. I va confessar: “Estem molt orgullosos amb l’acord que hem signat amb UNICEF, i els estem molt agraïts per l’oportunitat que aquesta iniciativa global suposarà en benefici de la infància. Junts podem fer molt per millorar la vida de tots els nens del món”.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();