fcb.portal.reset.password

Homenatge del Camp Nou a Ferran Olivella el dia del seu comiat / HORACIO SEGUÍ - FCB

En un partit entre el FC Barcelona i el Palmeiras (1-2), el Camp Nou va oferir un emotiu adéu a Ferran Olivella, que havia estat el capità de l’equip i un defensa d’altíssim nivell, sempre compromès i al servei del Barça. Olivella havia ingressat al Club el 1956 procedent de l’Espanya Industrial i va mantenir-s’hi fins el dia de la seva retirada, havent col·leccionat un gran nombre de títols.

La crònica d’‘El Mundo Deportivo’ de l’endemà demostrava com de sentit havia estat l’homenatge al capità: “Els seguidors del Barcelona van respondre de manera unànime i les grades estaven plenes de gent. Poques vegades s’ha conegut un ple tan grandiós”. Olivella només va jugar sis minuts per dir adéu i rebre un aplaudiment dels que fan època, d’aquells que sembla que l’Estadi està a punt d’ensorrar-se.

“La cavallerositat i entrega absoluta d’Olivella en la defensa dels gloriosos colors blau i grana mereixien el meravellós fermall d’or amb què ha tancat la seva dilatada carrera futbolística”, deia l’editorial del degà de la premsa esportiva catalana.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt