fcb.portal.reset.password

El davanter austríac, Hansi Krankl, amb la samarreta del Barça / HORACIO SEGUÍ

Hansi Krankl havia estat un golejador molt eficaç en la seva primera temporada al FC Barceloan, la 1978/79, la de la Recopa de Basilea. La segona temporada va començar-la sent molt més irregular i va marxar cedit al First de Viena. Tot i això, l’austríac continuava sent un davanter amb instint golejador, i amb la incorporació a la banqueta de Ladislau Kubala es va posar en marxa l’operació pel seu retorn al primer equip. El jugador tenia sobre la taula altres opcions fermes, com la de la Juventus o l’Àustria de Viena, però la plana major del Club es va abocar per reincorporar-lo.

La seva firma es va tancar la tarda del 6 de juliol del 1980 a la finca del vicepresident, Joan Gaspart, a Sant Andreu de Llavaneres. Krankl signava per dos anys i estava molt il·lusionat amb la seva nova etapa al Barça, però finalment no donaria el resultat esperat i pocs mesos després va ser traspassat al Rapid de Viena. En aquella última temporada va jugar vuit partits oficials i va marcar tres gols. En el conjunt de les tres campanyes que va fer com a blaugrana, Krankl va disputar 61 partits oficials i va marcar 45 gols. Uns registres destacables.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt