fcb.portal.reset.password

Johan Cruyff rep la seva tercera pilota d'Or al Camp Nou / HORACIO SEGUÍ - FCB

En els prolegòmens del Barça-Lazio (4-0), vàlid per als setzens de final de la Copa de la UEFA, el capità de l’equip català, Johan Cruyff, va rebre la Pilota d’Or que l’acreditava, per tercera vegada, com a millor futbolista europeu del 1974.

L’holandès, en un acte a peu de camp, al costat del president Agustí Montal, un representant de la revista ‘L’Équipe’, organitzadora del trofeu, i el seu corresponsal a Espanya, Andreu Mercè Varela, va ser distingit amb el preuat guardó, que havia guanyat després de rebre 116 vots superant així a l'alemany Franz Beckenbauer (Bayern de Munich) que va rebre 105 vots i al polonès, Kazimierz Deyna (Legia de Varsòvia) que en va rebre 35. Cruyff va compartir el premi amb tots els aficionats del FC Barcelona presents al Camp Nou. Visiblement emocionat, Cruyff va dir: “És una cosa que sempre il·lusiona (...) És la tercera vegada que ho aconsegueixo, però la il·lusió és la mateixa que en la primera ocasió. Per part meva, els diré que espero seguir aconseguint-ho els tres anys que seguiré en actiu”. Aquella mateixa nit, l'holandès va arrodonir la jornada marcant un dels gols de l'equip, el segon, a l'equip romà.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();