fcb.portal.reset.password

XXIX Trobada Mundial de Penyes Barcelonistes, a Còrdova / MUNDO DEPORTIVO

Còrdova va acollir la XXIX Trobada Mundial de Penyes Barcelonistes amb gran devoció. Es va bolcar completament a un esdeveniment en què van participar 270 penyes i uns 3.500 penyistes arribats de tots els punts de l’estat i de l’estranger, com per exemple d’Anglaterra, el Camerun i l’Argentina. La presència del president del FC Barcelona, Joan Laporta, va ser acollida amb molts aplaudiments, i va sorprendre la concurrència al sopar de gala que recités una poesia de Federico García Lorca.

Laporta es va posar a la butxaca el públic que omplia els jardins de l’Alcázar de los Reyes Cristianos. Rosa Aguilar, alcaldessa de Còrdova, Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Veterans, i els jugadors del primer equip Mark van Bommel i Santi Ezquerro també van ser protagonistes d’una jornada inoblidable en què l’organització, a càrrec de la Penya Malena de Posadas, ho va brodar.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();