fcb.portal.reset.password

Basile i Marconato, el dia de la seva presentació oficial / MIGUEL RUIZ - FCB

Denis Marconato i Gianluca Basile, dos jugadors de bàsquet italians, van fitxar pel FC Barcelona de Dusko Ivanovic, que estava armat amb un gran equip. Després de passar la preceptiva revisió mèdica i de firmar el contracte va arribar l’hora de la veritat per a ambdós. El president Laporta va assegurar: “S’està formant un equip que il·lusionarà l’afició, i amb Marconato i Basile, dos jugadors de prestigi i que no ha estat fàcil de portar-los en tenim la prova”. 

Per a Marconato el fitxatge suposava “un somni”: “Estic en un dels grans clubs del món. A Treviso vaig guanyar títols i he vingut al Barça perquè vull guanyar-ne més”, va afirmar. Basile, per part seva, va destacar: “No vaig tenir dubtes, perquè aquest tren només passa una vegada a la vida. Em va costar deixar Bolonya, però estic content per haver arribat a Barcelona”. La grandesa del club, també a la secció de bàsquet, es demostrava amb les paraules d’aquests dos jugadors italians.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt