fcb.portal.reset.password

Ronaldinho, el dia de l'estrena de la segona equipació / MIGUEL RUIZ - FCB

Era el darrer dia de la Minigira asiàtica d’aquell any, i el Barça s’havia d’enfrontar al Shenzhen Jianlibao a l’estadi de Macau. Futbolísticament el partit no va tenir gaire història, ja que la superioritat blaugrana sobre el campió xinès era exagerada. El marcador així ho va reflectir: 0-9, amb dobles dianes d’Eto’o i Messi, i gols també d’Iniesta, Giuly, Gio, Deco i Larsson.

Més enllà de la superioritat del Barça, la notícia estava precisament en l’estrena d’una segona equipació molt moderna i atrevida, consistent en una samarreta de color groc fluorescent, combinada amb pantalons blaus. Sens dubte la llampant samarreta era una proposta agosarada, però va ser molt ben acollida pels seguidors, especialment pels més joves. La modernitat del Club, doncs, també a la samarreta. 

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt