fcb.portal.reset.password

El president Agustí Montal i Galobart saludant l'afició barcelonista / ARXIU - FCB

Després de tretze anys d’espera les autoritats van permetre que el Club celebrés una assemblea ordinària, encara que restringida únicament a 210 socis compromissaris, dels 20.704 socis que no tenien cap manera d’expressar la seva opinió. Era la primera que s’autoritzava després de la Guerra Civil i va començar, simbòlicament, amb l’aprovació de l’acta de l’assemblea anterior, que s’havia fet el 1935. Tot i les evidents limitacions, la convocatòria va ser un èxit del president Agustí Montal i Galobart, entossudit a forçar la democratització del Club tant com fos possible en aquelles circumstàncies.

L’informe de gestió que es va presentar incloïa tot el període 1935-1948, que eufemísticament corresponia a “todos los ejercicios transcurridos desde que los socios perdimos el contacto directo con la administración de nuestro club”. A l’ordre del dia hi van destacar dos temes: l’elecció de la nova Junta Directiva i l’aprovació dels nous Estatuts, que substituïen els redactats durant l’etapa presidencial del Marqués de la Mesa de Asta. Agustí Montal i Galobart no va tenir cap mena de problema per ser confirmat en la presidència de l’Entitat per l’assemblea, i el nous Estatuts van quedar, també, aprovats per unanimitat.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();