fcb.portal.reset.password

Luis Aragonés, al Camp Nou / HORACIO SEGUÍ - FCB

El Barça havia perdut davant el València (0-1) al Camp Nou i l’afició va explotar. Es va organitzar un  sonada  protesta davant la tribuna del coliseu barcelonista. L’equip era quart per la cua i la seva imatge era força desastrosa. El dilluns 21 de setembre el president Núñez, ja fart, va presentar la seva dimissió a la Junta, però no li van acceptar. Va decidir llavors agafar el bou per les banyes, fer creu i ratlla i tornar a començar de nou perquè, com asseguraria dies després, alguns jugadors van demanar-li que canviés l’entrenador.

Va cessar Venables, el tècnic que més li havia durat fins aleshores, i va portar Luís Aragonés, que va signar el 23 de setembre. Va començar a treballar l’endemà al Miniestadi amb Rexach com a segon entrenador, i el seu debut com a tècnic blaugrana va produir-se el 27 de setembre a San Mamés, on va perdre per 1-0.

En aquesta ocasió no s’acomplia el tòpic que diu que “a nou entrenador, victòria segura”, però l’equip semblava mostrar una cara diferent. De totes maneres, la campanya seria de les més mogudes de la història i, esportivament, tot i que es va guanyar la Copa, a la Lliga l’equip només va poder quedar sisè després de perdre set partits al Camp Nou.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();