fcb.portal.reset.password

Bobby Robson, nou entrenador del FC Barcelona / HORACIO SEGUÍ - FCB

Després de l’etapa de Cruyff a la banqueta, el Club va fitxar l’experimentat Bobby Robson, que aquell dia va començar la seva etapa a l’Entitat, breu però ben exitosa. Els jugadors i l’entrenador es van reunir a la sala Wembley del Camp Nou per fer un aperitiu de benvinguda. Robson va oferir la primera roda de premsa, conscient del repte i segur d’estar capacitat per encarar aquella nova etapa. “El Barça és el meu repte”, va afirmar. I reblava el clau assegurant que tenia els jugadors necessaris per guanyar.

Tot seguit l’equip es va desplaçar a l’aeroport del Prat, on va agafar l’avió cap a Holanda, on estava previst fer l’estada de pretemporada. Començava una temporada plena d’èxits, ja que l’entrenador anglès va aconseguir la Copa, la Supercopa d’Espanya i la Recopa, i poc li va faltar per assolir la Lliga. El ‘gentleman’ va complir sobradament les seves promeses.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();