fcb.portal.reset.password

Steve Archibald, durant un partit amb la samarreta del Barça / HORACIO SEGUÍ - FCB

Després d’unes intenses negociacions entre Joan Gaspart i el president del Tottenham, Irving Scoller, aquella tarda es va confirmar el fitxatge del jugador escocès Steve Archibald. L’entrenador Terry Venables havia convençut el jugador que el primer equip del Barça tenia un projecte sòlid, i això el va decidir a fer el pas. Apareixia amb una samarreta blaugrana a les mans, disposat a a ajudar l’equip i demostrar que no era un jugador conflictiu, com alguns afirmaven a Anglaterra.

Tenia una papereta difícil, perquè venia a ocupar la segona plaça de jugador estranger que havia deixat lliure Maradona en ser traspassat al Nàpols. Havia costat moltíssim menys que l’argentí, però se n’esperava molt. I, certament, en la seva primera temporada va complir perfectament el seu paper, amb 15 gols a la primera Lliga aconseguida a l’etapa del president Núñez. Tanmateix, el rendiment d’aquella temporada no es va confirmar a les posteriors.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt