fcb.portal.reset.password

Joan Gaspart, vencedor de les eleccions a la presidència de l'any 2000 / HORACIO SEGUÍ - FCB

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona van confrontar a les urnes el sector continuista, abanderat per Joan Gaspart, fins aleshores vicepresident de l’Entitat, i Lluís Bassat, publicista. La victòria va somriure al primer, que va comptar amb 25.181 vots (54,87%), mentre que el segon se’n va emportar 19.791 (el 43,13%). Dels 93.006 socis amb dret a vot van exercir-lo 45.888, que van acudir al Miniestadi per dipositar el seu vot. Representaven el 49,34% de l’electorat, una xifra de participació rècord aleshores.

Gaspart s’assegurava la presidència del Club per a un període de cinc anys, i al seu primer discurs com a vencedor va assegurar: “Donaré la vida pel Barça. Seré el president de tots i prometo treballar per la unitat del Club”. A més, va dir: “Garanteixo la renovació del Barça i un nou estil”. Núñez, que feia poc havia dimitit després de vint-i-dos anys al capdavant de l’Entitat, estava content pel qui havia estat durant tants anys la seva mà dreta. “T’ho mereixes i et desitjo tots els èxits”, va declarar. L’endemà, la junta directiva de Gaspart va prendre possessió.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();