fcb.portal.reset.password

Cruyff, durant la seva presentació com a entrenador del Barça / HORACIO SEGUÍ -FCB

Johan Cruyff, flamant nou entrenador del FC Barcelona, es va posar de ple en la presentació del primer equip al Camp Nou. La presència de l’holandès, com també les nombroses cares noves que presentava l’equip respecte de la temporada anterior, va despertar interès en l’afició, ja que unes 40.000 persones es van citar al coliseu barcelonista. Al costat de l’holandès i el seu equip de col·laboradors, també es van presentar López Recarte, Salinas, Soler, Hierro, Serna, Bakero, Eusebio, Unzué, Valverde i Begiristain. “Ja tenim equip!”, van pensar molts barcelonistes.

Als parlaments, el president Núñez va insistir, després dels successos del curs anterior, referint-se especialment al Motí de l’Hesperia: “Sense unitat no hi haurà títols”. ‘El Flaco’, per part seva, no va poder ser més clar: “Ara comença la meva llei. El qui es passi en pagarà les conseqüències”. Al partidet d’entrenament Cruyff es va vestir de curt i va participar-hi com un jugador més. Començava així l’etapa de l’holandès com a entrenador del primer equip.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt