fcb.portal.reset.password

Un entrenament durant l'estada de pretemporada a Saint Andrews / MIGUEL RUIZ - FCB

Feia molt pocs dies que Pep Guardiola s’havia estrenat com a entrenador del FC Barcelona quan tots els jugadors disponibles del primer equip i set del filial van viatjar fins a Saint Andrews (Escòcia) per iniciar una estada preparatòria d’una temporada que ja se sabia intensa, però que ningú podia endevinar aleshores que seria la més exitosa de la història del primer equip de futbol.

El nou entrenador generava molta expectació, i per això aquell primer dia a Saint Andrews va ser especialment seguit pels mitjans. A més, el tècnic de Santpedor va accedir que fos el primer entrenament a porta oberta, un al·licient afegit. El dia va ser molt intens: abans d’agafar l’avió cap a Edimburg ja es va fer un primer entrenament a les 8 del matí a Barcelona; després, trasllat a Escòcia, amb un entrenament a dos quarts de 7 de la tarda.

Molta feina física i partidets amb espais molt reduïts, de 30 metres, i treball específic amb els jugadors de cada posició. En línies generals, una planificació molt treballada i un ritme intens per estar preparats per a la prèvia de la Champions, i tot el que vindria després.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();