fcb.portal.reset.password

El Barça va rebre una calorosa rebuda per part dels aficionats danesos / MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona anava obtenint un fort impuls en l'àmbit internacional. La globalització era un fet i el Club va mirar de treure’n el millor benefici, portant l’equip a una estada de pretemporada a Aarhus (Dinamarca), on s’estarien set dies i jugarien dos partits amistosos. L’equip, climatològicament parlant, va ser rebut amb pluja i fred (15º menys que a Barcelona), però pel qua fa a l'aspecte institucional i popular el Barça va ser rebut molt calorosament a la segona ciutat més important de Dinamarca.

Pel carrers els jugadors eren sol·licitats per signar autògrafs, i a l’ajuntament l’alcaldessa Louise Gade va oferir una recepció oficial de benvinguda a l’equip i als seus representants, i va finalitzar la seva intervenció amb un “visca el Barça”. Hi va haver intercanvi d’obsequis: mentre que Gade va regalar una cullera i una forquilla ornamentals, símbol de la ciutat, la delegació blaugrana va donar-li a canvi una placa amb l’escut del Club.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();