fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona de la temporada 1926-1927 / ARXIU - FCB

El FC Barcelona, com a campió de Catalunya i de la Copa d’Espanya, va ser escollit pel Real Unión Club d’Irun per inaugurar l’Stadium Gal. Va ser un acte molt lluït, amb desfilada d’autoritats, clubs de Guipúscoa i tota l’afició futbolística de la zona, i amb la presència del cap del govern, el general Primo de Rivera, i diversos dels seus ministres.

Més de 15.000 espectadors van omplir el nou recinte, que va veure un empat (2-2) entre el Real Unión i el Barça. L’equip català va alinear Llorens; Muntané, Walter, Torralba; Sancho, Serra; Piera, Samitier, Satre, Tonijoan i Carulla. El gran Samitier va passar a la història de l’estadi per haver-hi marcat el primer gol, que va avançar els barcelonistes; els locals van capgirar el marcador, però finalment el barcelonista Tonijuan va establir l’empat definitiu.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();