fcb.portal.reset.password

Les Penyes, importants en la vida social del FC Barcelona / ÀLEX CAPARRÓS - FCB

La capital de la Cerdanya va acollir la XXII Trobada Mundial de Penyes Barcelonistes, oberta per l’exjugador José Mari Bakero amb un emotiu pregó en què va comparar el Club amb un arbre: “El Barça és com un arbre i els penyistes, socis i seguidors sou les arrels i les branques”. També hi va incloure directius i jugadors, als quals va localitzar “a les fulles” i “en els fruits”  respectivament.

La Trobada, com és costum, va comptar amb diversos actes amb el Barça de protagonista i va mobilitzar un gran nombre de penyes (190) i penyistes. El Club seguia demostrant el seu poder de convocatòria, tot i alguna controvèrsia en relació amb la presència de més jugadors estrangers o del planter. En un col·loqui celebrat durant la Trobada, Bakero va dir: “La meva sensació actual és que l’equip no transmet. Hauria d’haver-hi més connexió entre els jugadors i l’aficionat. No hi ha d’haver tants estrangers. El cor de l’equip ha de ser nacional”.

Més enllà d’aquesta qüestió, la Trobada va ser novament un èxit i va quedar immortalitzada amb la inauguració d’un monument commemoratiu, obra d’Ernest Altés.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt