fcb.portal.reset.password

Núñez, durant l'Assemblea de Compromissaris, el setembre del 1981 / HORACIO SEGUÍ - FCB

Josep Lluís Núñez, en un acte protocol·lari, va ser proclamat de nou president del FC Barcelona, ja que era l’únic candidat. El dia anterior havia presentat 8.556 firmes de socis que l’avalaven, 6.367 més de les 2.189 que eren necessàries segons la normativa. En conseqüència, només faltava complir els tràmits marcats per recuperar la presidència que havia ocupat durant tres anys. Ara sabia que s’assegurava la posició fins l’any 1985.

Núñez va justificar l’avançament electoral adduint que seria un error convocar les eleccions l’any següent i afirmant que es tornava a presentar per seguir la feina que van començar el 1978. Va assegurar que l’avançament era una actuació legal, recollida als Estatuts, i també que s’havia donat accés a tots els qui volguessin presentar-se.

Just després de la confirmació del nomenament, feta per Antonio Guasch, president de la Federació Catalana, Josep Lluís Núñez va aparèixer a la Llotja del Camp Nou per presidir el partit del Trofeu Joan Gamper que el Barça jugava amb el Vasco de Gama i que va acabar amb victòria blaugrana per 1 a 0.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt